Våre eiendommer

Areneset

Areneset ligger sentralt i Egersund og er en del av en større bygård. Vi eier og leier ut første og andre etasje som vender mot parkeringsplassen på torget i byen. Her finner du dagligvare, restaurant, frisør og tannlege.

Les mer

Egersund Forum

Egersund Forum ble ferdigstilt i juni 2020 og huser flere bedrifter over 8 etasjer og er på totalt 8000 kvadratmeter. Egersund Forum er blant Egersunds mest attraktive arbeidsplasser, og ligger sentralt i forhold til vei og jernbane. Her finner du moderne, lyse og praktiske kontorlokaler for firma i alle størrelser.

Les mer

Egersund Forum

Fiskarvik Maritime senter

Fiskarvik Maritime senter ligger på Søra-Eigerøy med flott utsikt inn mot Egersund sentrum og til havnen.

Les mer

Grand Hotell

Grand hotell Egersund ligger like ved havnen og den flotte korskirken. Her finnes det 101 trivelige rom, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. I tillegg rommer det egen revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer.

Les mer

Hegdalsgården

Hegdalsgården ligger langs gågata i Egersund og huser klesbutikk, frisør og delikatesseforretning, i tillegg til leiligheter.

Les mer

Jernbangaten 2

Jernbanegaten 2 ligger på torget – midt i Egersund sentrum. Dette er et koselig eldre trehus med butikklokaler i første etasje og kontorlokaler i andre etasje.

Les mer

Nesgården

Nesgården ligger på torget, midt i Egersund sentrum. Her har man god utsikt over livet på torget og helt opp til Varbergtårnet. Nesgården rommer både kontorer, bank, apotek og serveringssted.

Les mer

Sentrumsgården

 

Sentrumsgården ligger midt i Egersund sentrum og inneholder både helsestasjon, familievernkontor, butikker, kontorer og leiligheter. Både fasade og flere av etasjene i bygget er nylig renoverte, og Sentrumsgården fremstår som et moderne og attraktivt sentrumsbygg.

 

Les mer

Sokndalsveien 51

Sokndalsveien 51 er et sentrumsnært flerbruksbygg som huser blant annet NAV. Bygget ligger langs riksvei 44 mellom Egersund sentrum og Årstaddalen.

Les mer

Strandgaten

Strandgaten/Nedre bekkegate huser blant annet Fiskeridirektoratet og Egersund Investeringsselskap sine kontorer. Gården ligger ved havnen med egen brygge.

Les mer

Svanedalgården

Svanedalgården ligger langs Lundeåna og Elveparken i Egersund sentrum. I samme bygg finner du blant annet matbutikk, revisor, solsenter, soneterapi, fotklinikk, legesenter, voksenopplæring og treningssenter. I tillegg er det flere leiligheter i tilknytning til Svanedalsgården.

Les mer

Torvgården

Torvgården sentralt mellom torget, kirken og Grand Hotell i Egersund sentrum. Bygning har tre adresser: Kirkegaten 1, Torget 2 og Johan Feyers gate 2. Her har man god utsikt over livet på torget. Bygget er tegnet av arkitekt S. Brandsberg-Dahl og ferdigstillt i 1965.

Les mer

Torvgården Egersund

Varbergveien 19

Kontorbygget i Varbergveien ligger ved innseilingen til Egersund, ca. 1 km fra Egersund sentrum via Strandgaten. Her har man flott utsikt over Egersund Havn og Eigerøy.

Les mer