Ledige lokaler

Egersund Forum

Egersund Forum ble ferdigstilt i juni 2020 og er Egersunds mest attraktive arbeidsplass. Her finnes det moderne, lyse og praktiske kontorlokaler på totalt 8000 m2 fordelt over 8 etasjer.

Egersund Forum og ligger sentralt i forhold til vei og jernbane, og har egen parkering, kantine og moderne møtelokaler.

Egersund Investeringselskap har kun noen få ledige lokaler igjen for utleie.

Les mer

Fiskarvik Maritime senter

Fiskarvik Maritime senter ligger på Søra-Eigerøy med flott utsikt inn mot Egersund sentrum og havnen. Her finnes det god parkering, ladestasjon for el-biler og bussholdeplass få meter fra døren.

Fra og med 1. juli 2020 har vi lokaler ledig for utleie i 2. – og 3. etasje. Lokalene kan tilpasses etter eget ønske etter avtale med utleier.

Les mer

Nesgården

Nesgården ligger på torget, midt i Egersund sentrum. Her har man god utsikt over livet på torget og helt opp til Varbergtårnet. Egersund Investeringselskap har nå et kontorlokale ledig for utleie.

Lokalet er i 2. etasje og er på hele 235m2. Lokalet er innflytningsklart og kan eventuelt tilpasses ny leietaker etter avtale med utleier.

Les mer

Sentrumsgården

Sentrumsgården ligger midt i Egersund sentrum.

Egersund Investeringselskap har nå ett lokale ledig for utleie. Lokalet er i andre etasje og står nå uinnredet med tanke på tilpasning for ny leietaker. Utleier tar kostnaden for å sette dette i stand etter avtale med kunde.

Les mer

Svanedalgården

Svanedalgården ligger langs Lundeåna og Elveparken i Egersund sentrum. I samme bygg finner du blant annet matbutikk, revisor, solstudio, soneterapi, fotklinikk, legesenter, voksenopplæring og treningssenter. I tillegg er det flere leiligheter i tilknytning til Svanedalsgården.

Vi har nå 3 ledige kontorer til utleie. Alle kontorene ligger i 2. etasje og har felles toalett/kjøkken og tilgang til gratis parkering.

Les mer

Varbergveien 19

Med flott utsikt over Egersund Havn og Eigerøy har Egersund Investeringselskap ett lokale til leie i Varbergveien 19.

Bygget ligget ved innseilingen til Egersund, ca. 1 km fra Egersund sentrum via Strandgaten.

Lokalet er i 1. etasje og består av to små og ett stort kontor. Lokalet har også eget tekjøkken og toalett. Inngang fra veien ved Mattilsynet. Lokalet har tilgang til gratis parkering.

Les mer