Ledige lokaler

Egersund Forum

Egersund Forum ferdigstilles i 2020 og skal bli Egersunds mest attraktive arbeidsplass. Her finnes det moderne, lyse og praktiske kontorlokaler på totalt 8000 m2 fordelt over 8 etasjer.

Egersund Forum og ligger sentralt i forhold til vei og jernbane, og har egen parkering, kantine og moderne møtelokaler.

Egersund Investeringselskap har kun noen få ledige lokaler igjen for utleie.

Les mer

Jernbanegaten 2

Jernbanegaten 2 ligger på torget – midt i Egersund sentrum. Dette er et gammelt koselig trehus med Narvesen i første etasje og kontorer i andre etasje.

Vi har ledig lokale for utleie i 2. etasje. Dette består av et forværelse og et kontor. I tillegg har lokalet et tekjøkken og vaskerom.

Les mer

Nesgården

Nesgården ligger på torget, midt i Egersund sentrum. Her har man god utsikt over livet på torget og helt opp til Varbergtårnet. Egersund Investeringselskap har nå et kontorlokale ledig for utleie.

Lokalet er i 2. etasje og er på hele 235m2. Lokalet er innflytningsklart og kan eventuelt tilpasses ny leietaker etter avtale med utleier.

Les mer

Sentrumsgården

Sentrumsgården ligger midt i Egersund sentrum.

Egersund Investeringselskap har nå to lokaler ledig for utleie. Begge lokalene er i andre etasje og står nå uinnredet med tanke på tilpasning for ny leietaker. Utleier tar kostnaden for å sette dette i stand etter avtale med kunde.

Les mer

Svanedalgården

Svanedalgården ligger langs Lundeåna og Elveparken i Egersund sentrum. I samme bygg finner du blant annet matbutikk, revisor, solstudio, soneterapi, fotklinikk, legesenter, voksenopplæring og treningssenter. I tillegg er det flere leiligheter i tilknytning til Svanedalsgården.

Vi har nå 3 ledige kontorer til utleie. Alle kontorene ligger i 2. etasje og har felles toalett/kjøkken og tilgang til gratis parkering.

Les mer

Varbergveien 19

Med flott utsikt over Egersund Havn og Eigerøy har Egersund Investeringselskap ett lokale til leie i Varbergveien 19.

Bygget ligget ved innseilingen til Egersund, ca. 1 km fra Egersund sentrum via Strandgaten.

Lokalet er i 1. etasje og består av to små og ett stort kontor. Lokalet har også eget tekjøkken og toalett. Inngang fra veien ved Mattilsynet. Lokalet har tilgang til gratis parkering.

Les mer