Ledige lokaler

Fiskarvik Maritime senter

Fiskarvik Maritime senter ligger på Søra-Eigerøy med flott utsikt inn mot Egersund sentrum og havnen. Her finnes det god parkering, ladestasjon for el-biler og bussholdeplass få meter fra døren.

Fra og med 1. juli 2020 har vi lokaler ledig for utleie i 2. – og 3. etasje. Lokalene kan tilpasses etter eget ønske etter avtale med utleier.

Les mer

Svanedalgården

Svanedalgården ligger langs Lundeåna og Elveparken i Egersund sentrum. I samme bygg finner du blant annet matbutikk, solstudio, soneterapi, fotklinikk, legesenter, voksenopplæring og treningssenter. I tillegg er det flere leiligheter i tilknytning til Svanedalsgården.

Vi har ett lokale ledig for utleie. Lokalet er på 337m² og består av 10 kontorer (8,3m² – 39m²). 6 mindre kontor og 4 større, romslige kontorer.

Les mer

Torvgården

Torvgården ligger sentralt mellom torget, kirken og Grand Hotell i Egersund sentrum. Bygning har tre adresser: Kirkegaten 1, Torget 2 og Johan Feyers gate 2. Her har man god utsikt over livet på torget. Næringsbygget har nær beliggenhet til dagligvarehandel, parkering og riksvei 44. Det er ca. 1 km fra Egersund jernbanestasjon til Torvgården.

Vi har ledige kontorlokaler i andre og tredje etasje. Ta kontakt for mer informasjon.

Les mer

Torvgaarden Egersund illustrasjonsfoto | Brandsberg-Dahls Arkitekter