Ledige lokaler

Fiskarvik Maritime senter

Fiskarvik Maritime senter ligger på Søra-Eigerøy med flott utsikt inn mot Egersund sentrum og havnen. Her finnes det god parkering, ladestasjon for el-biler og bussholdeplass få meter fra døren.

Fra og med 1. juli 2020 har vi lokaler ledig for utleie i 2. – og 3. etasje. Lokalene kan tilpasses etter eget ønske etter avtale med utleier.

Les mer

Nesgården

Nesgården ligger på torget, midt i Egersund sentrum. Her har man god utsikt over livet på torget og helt opp til Varbergtårnet. Egersund Investeringselskap har nå et kontorlokale ledig for utleie.

Lokalet er i 2. etasje og er på hele 235m2. Lokalet er innflytningsklart og kan eventuelt tilpasses ny leietaker etter avtale med utleier.

Les mer

Svanedalgården

Svanedalgården ligger langs Lundeåna og Elveparken i Egersund sentrum. I samme bygg finner du blant annet matbutikk, revisor, solstudio, soneterapi, fotklinikk, legesenter, voksenopplæring og treningssenter. I tillegg er det flere leiligheter i tilknytning til Svanedalsgården.

Vi har nå 3 ledige kontorer til utleie. Alle kontorene ligger i 2. etasje og har felles toalett/kjøkken og tilgang til gratis parkering.

Les mer